منتديات الأحباب
انت غير مسجل بالمنتدى ... يرجى التسجيل
منتديات الأحباب


 
الرئيسيةالرئيسية  س .و .جس .و .ج  بحـثبحـث  التسجيلالتسجيل  دخول  
انتبهوا : اليكم الخبر السار انتهينا تقريبا من منتدانا الجديد www.internetgate.info يمكنكم الأن البدء مع الناس الأخرين فى المشاركة بالمواضيع و الأراء
قريبا جدا سننشأ على الموقع جزء مخصص للفيديوهات كمثل YouTube بل افضل فى التصميم و بعد بنائه تستطيعون بعدها رفع فيديوهاتكم

شاطر | 
 

 حل مشكله microsoft visual c++ run time library

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
RoofMan2008
مؤسس الشبكة
مؤسس الشبكة


ذكر
عدد الرسائل : 1228
العمر : 26
مستوي الانذار : 0%
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 10/09/2007

مُساهمةموضوع: حل مشكله microsoft visual c++ run time library   الإثنين سبتمبر 29, 2008 12:25 pm

السلام عليكم ورحمه الله:


فى ناس كتير بعد الأبديت الجديد للعبه بتطلع ليها الرساله دى

microsoft visual c++ run time library




معنى الرساله دى بإختصار

خطأ فى مكتبات التنفيذ أو التشغيل

فى ناس لمل بتشوف الرساله دى بيفكرو إنها بسب البوت علشان الملف البيتصطب للبوت ده

Library files

تجى شايله البوت وتحاول تانى

لا ده بيتصطب للبوت علشان متجيلكش الرساله دى أصلا

microsoft visual c++ run time library

المهم علشان منروحش بعيد عن الموضوع

المشكله دى أولا وأخيرا من الويندوز حتى ميكروسوفت ألات الكلام ده وعملت حل ليه

وألو الكلام ده:

عند محاولة تثبيت أو تشغيل أي من البرامج المسرودة في بداية هذه الوثيقة, قد تلقيت رسالة خطأ مشابهة لما يلي:
مكتبة وقت تشغيل Microsoft Visual C++

مكتبة وقت تشغيل Microsoft Visual C++
خطأ وقت التشغيل!
2000\Msworld5.exe C:\Program Files\Microsoft Reference\Microsoft Encarta\Encarta Interactive World Atlas البرنامج:
abnormal Termination البرامج

ودى صفحه ميكروسف التى بها الحل بالعربى

http://support.microsoft.com/kb/264079

لو مفهمتش حاجه من الصفحه طبعا بسبب غباء ميكروسوفت

أنا حلخصلك الموضوع:

حتنزل البرنامج ده من ميكروسوفت وتسطبوا:

vcredist_x86.exe

وده الرابط:

http://www.microsoft.com/downloads/d...DisplayLang=en

لو البرنامج مرضاش يتسطب لازم تنزل تحديث الويندوز ده بعد كده سطب البرنامج

http://download.microsoft.com/downlo...290887-X86.exe


وعلى فكره برنامج :

Microsoft .NET Framework 2.0

لازم يكون على كل جهاز

وده الرابط بتاعوا:

http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en

والبرنامج ده عباره عن مكتبه أكواد لتشغيل البرامج المصنوعه ب visual studio.net

يعنى إذا حاولت تشغيل برنامج قد صنع ب visual studio.net زى اللودر مثلا من دون

مكتبة Microsoft® .NET Framework فلن يعمل


وإن شاء الله المشكله تتحل بس كده

ده التحليل العلمى للموضوع وده حلو من ميكروسوفت

لو حل بتاع ميكروسفت ده منفعش معاك علشان أنا مجربتوش

جرب الحل بتاعى عن تجربه أنا جربتو أبل معرف البرنامج بتاع ميكروسوفت والحمد لله إتحلت

كالتالى:

من قائمه (sTART)>(Run )

وإكتب فى الرن الكلمه دى ( msconfig)

بعد كده Startup

بعد كده Disable All

Ok

Restart

ولو نفعت معاك ياريت تعرفنا

_________________





الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://silkroad.shareblog.net
 
حل مشكله microsoft visual c++ run time library
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» ممكن تعدلولي في هذا الكود؟
» ارجوا المساعده
» نتيجة الثانوية العامة و طرق تخطي الـ timeout وكيف يكون لك الافضلية عند حدوث ضغط على تلك المواقع وقت اعلان النتيجة
» البرنامج العملاق فى تحويل ملفات QuickTime وفى سرعة كبيرة
» NaNa ReMeMber The Time

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات الأحباب :: «®°·.•¸°§ أقــســـام الكمبيوتر والأنترنت §°.•¸.°®» :: منتدى ألعاب :: منتدى الأونلاين :: ركن Silkroad Online-
انتقل الى: